Retriitit

OMA VOIMA -RETRIITTI
Koli 3-5.11.2017

Inspiroiva ja voimaannuttava viikonloppu Kolin upeissa maisemissa. Jos olet valmis sukeltamaan itseesi, sielusi syvyyksiin, sydämesi äärelle, on tämä retriitti sinua varten.

Viikonlopun teemoja ovat mm.
-Järjen ja sydämen vuorovaikutus
-Pelot rajoittavana tekijänä elämässämme
-Unelmat ja visiot

Käymme viikonlopun aikana keskusteluja ja erilaisia harjoitteita oppiaksemme tuntemaan itseämme paremmin. Muistamaan ketä me todellisuudessa olemme uskomattomine voimavaroinemme. Teemme retkiä Kolin karun kauniiseen luontoon, jonka voima on jo itsessään puhdistava ja parantava.

Vierailemme v-lopun aikana mm. Kolin korkeimmilla huipuilla sekä Pirunkirkossa. Pirunkirkko on Z-kirjaimen mallinen 33 metriä pitkä rakoluola, johon liittyy mystisiä tarinoita. Luola on luonnonnähtävyys.
Lauantai-iltana pääsemme nauttimaan aidon savusaunan löylyistä sekä tunnelmallisesta kolmen ruokalajin kotaillallisesta.

Olet lämpimästi tervetullut voimaantumaan ja inspiroitumaan!

Hintaan sisältyy:

Majoitus 2hh ( 1hh lisämaksu) Break Sokos hotelli Kolissa
Buffet-aamiaiset la-su, lauantain kattava lounas sekä kotaillallinen
Savusauna
Kurssiosallistuminen + materiaali
Aimo annos poweria alkavaan talveen

Hinta 349€ (sis. alv)

Ilmoittautumiset ja tarkempia tietoja ohjelmasta: annakaisa358 (at) gmail.com

Ilmoittautuminen 20.10.2017 mennessä

Koli on kansallispuisto keskellä kauneinta Pohjois-Karjalan vaaramaisemaa Pielisen rannalla. Koli on tunnettu upeasta ja avarasta kansallismaisemastaan, josta inspiraatiota kävi hakemassa aikoinaan mm. Jean Sibelius ja Eero Järnefelt. Sibeliusta innoittivat Kolin vaarat säveltämään 4. Sinfoniaansa ja Järnefeltille Kolista tuli tärkeä sielunmaisema. Kolin sanotaan olevan Euroopan vanhin paikka ja vaaran huipuilla onkin ikää n. 2,6 miljardia vuotta. Koli kätkee sisäänsä ainutlaatuista mystisyyttä ja monia myyttisiä tarinoita. Kolin alue oli aikoinaan suosittu häämatkakohde ja niimpä Sibeliuskin toi Ainonsa häämatkalle Lieksassa sijaitsevaan Monolan aittaan. Kolilta löytyy mielen ja sielun rauhaa sen ikiaikaisista metsistä ja maisemista jylhien vaarojen laelta kauas Pieliselle.


PALUU JUURILLE -RETRIITTI

Saariselkä 15-19.11.2017

Ihmisen on etsittävä sitä mikä hän on eikä sitä mikä hänen pitäisi olla.
– Albert Einstein

Retriitti on tutkimusmatka sisimpään, oman voiman lähteille, todellisten tarpeiden äärelle. Käsikirjoitamme elämäämme joka hetki, ja mitkään menneet tapahtumat eivät voi estää sinua tekemästä uusia valintoja tässä ja nyt. Jokainen hetki on uusi valinta. Mitä sinä haluat elämältäsi? Oletko pysähtynyt ajattelemaan sitä viime aikoina? Tai kenties koskaan?

Luomme usein rajamme ihan itse ja näin meillä jokaisella on myös mahdollisuus purkaa itsellemme asetetut rajoitteet. Oletko kaikkea sitä mitä haluat vai piilotteletko kykyjäsi ja intohimoasi jossain vakan alla? Ajatteletko että se on joidenkin muiden etuoikeus saada tehdä sitä mitä he sydämessään haluavat? Vai vaikuttavatko kotitaustasi, sinuun asetetut odotukset, yhteiskunnan normit ja muiden mielipiteet toiveisiisi?

Emme voi etsiä rauhaa itsemme ulkopuolelta. Se on meissä kaikissa jo valmiina tiedostona. Meidän on vain raivattava turhat tiedostot edestä nähdäksemme sen. Mikään ulkopuolinen ei tuo sinulle mielenrauhaa, se on sisäinen työ. Rauha syntyy aina niissä olosuhteissa joissa olemme. Ja me olemme vapaita vasta kun teemme rauhan elämän todellisuuden kanssa.

Lapin voimalliset energiat eheyttävät ja vievät syvälle omille juurille. Marraskuu on maagista aikaa Tunturi-Lapissa. Luonto auttaa herättelemään valoa itsessäsi paksuine lumipeitteineen, sinisine hetkineen ja hohtavine revontulineen. Tunturien kauneus tekee syvän vaikutuksen ja jättää aina oman jälkensä sielun sopukoihin.

Lähde mukaan matkalle itseen, omiin mahdollisuuksiin, rajoitteisiin ja unelmiin! Yksi elämän kipeimmistä asioista on elää merkityksetöntä elämää; vaikka sinulla olisi ”kaikkea” mutta et tiedä kuka olet, ei sinulla ole mitään.

Tutustumme retriitin aikana lähituntureihin, mm. Kaunispää, Iisakkipää ja Kiilopää. Teemme harjoitteita sukeltamalla itseen, palaamme alkujuurille ja siihen keitä me todellisuudessa olemme.
Pääsemme nauttimaan savusaunan löylyistä ja tunturipuron raikkaudesta, monenmoisista lapin herkuista ja aidon lappalaisen rummutusmatkasta. Halutessaan pääsee testaamaan Suomen pisintä pulkkamäkeä.

Hintaan sisältyy:

Majoitus 1-2hh
Kaikki ruokailut
Kurssiosallistuminen + materiaali
Ohjelmaan kuuluvat retket + kuljetukset

Hinta: 599€ (sis. alv)

Majoitumme upeassa kelomökissä Kaunispään etelärinteellä.
Lisätietoja majoituspaikasta: Kelopirtti.com

Ilmoittautuminen 27.10.2017 mennessä.

Ilmoittautumiset ja tarkempia tietoja ohjelmasta: annakaisa358@gmail.com